-

Gözden kaçırmayın

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeliyle Eğitimde Yeni Bir DönemTürkiye Yüzyılı Maarif Modeliyle Eğitimde Yeni Bir Dönem

Malatya'da eğitim alanında önemli bir yere sahip olan Turgut Özal Üniversitesi'nin üst düzey yöneticileri, şehrin gelişimi ve iş birlikleri adına önemli bir buluşmada yer aldı. Üniversitenin Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli liderliğindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı'nın göreve başlaması münasebetiyle bir nezaket ziyaretinde bulundu. Bu ziyaret, iki kurum arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi ve şehrin eğitim, kültür, sanat ve sosyal hayatına katkı sağlama konularında fikir alışverişinin yapılmasında önemli bir fırsat olarak değerlendirildi. Üniversite yönetiminin bu tür ziyaretleri, şehrin akademik ve yönetim yapıları arasında sinerji yaratma ve ortak projeler geliştirme adına kritik önem taşıyor.

Ziyaret esnasında gerçekleşen diyalogların içeriğine dair herhangi bir açıklama yapılmamakla birlikte, genel olarak eğitim ve yerel yönetim iş birliği bağlamında pozitif bir havada geçtiği bilgisi paylaşıldı. Belediye Başkanı'nın yeni görevine başlaması ile şehrin önemli aktörlerinin bir araya gelerek Malatya'nın geleceğine yön verme çabası, her iki tarafın da ortak hedefleri doğrultusunda atılan adımları pekiştirmekte önemli bir rol oynayacak.

#Malatya #TurgutÖzalÜniversitesi #Rektör #BüyükşehirBelediyeBaşkanı #işbirlik #şehirgelişimi #üniversiteyönetimi #eğitim