-

Gözden kaçırmayın

Özel Bir Düğün Töreninde Mutluluk ve Umutlar PaylaşıldıÖzel Bir Düğün Töreninde Mutluluk ve Umutlar Paylaşıldı

MHP'nin Malatya il teşkilatı, ramazan ayının maneviyatını bir iftar yemeği etkinliğiyle taçlandırdı. Bu etkinlik aynı zamanda ilçelere yönelik seçim çalışmalarının bir parçası olarak düzenlendi. Hekimhan İlçesi'ndeki bir irtibat bürosunda bir araya gelen MHP üyeleri, birliklerini pekiştirdi. İftar sonrası düzenlenen etkinlikte, MHP temsilcileri, Cumhur İttifakı'nın diğer paydaşları ve ilçe sakinleri ile birlik ve beraberlik mesajları verdi.

İftar buluşmasında, 1 Nisan'da gerçekleşecek olan Hekimhan ilçe ziyaretine de değinildi. Bu ziyaret sırasında, Cumhur İttifakı'nın ilçede halkla buluşması ve MHP adayı Mehmet Tabaroğulları'nın başkanlık görevine başlamasıyla yeni bir dönemin başlatılacağı vurgulandı.

MHP Malatya teşkilatının düzenlediği bu etkinlik, partinin yerel düzeydeki etkinliklere ve seçim çalışmalarına olan bağlılığını göstermesi açısından önemliydi. Bu tür etkinlikler aracılığıyla partinin gelecek dönem için hedefleri ve beklentileri halka aktarılabiliyor.

#MHP #Malatya #Ramazan #iftar #teşkilat #seçim #maneviyat #parti #Cumhurİttifakı #Hekimhan #aday #başkanlık #beraberlik #büyükşehirbelediye #seyahat #etkinlik