-

Gözden kaçırmayın

Yeni Malatyaspor Ligden ÇekiliyorYeni Malatyaspor Ligden Çekiliyor

Malatya'dan genç bir sporcu, ulusal düzeyde büyük bir başarıya imza attı. Türkiye genelinde düzenlenen Okul Spor Karate Şampiyonası'nda 48 kilogram kategorisinde yarışan Malatyalı öğrenci Ezel Ecrin Eren, Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Eren'in okulu Battalgazi Orhan Gazi Ortaokulu da bu başarıda önemli bir rol oynadı.

İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda 23-24 Mart tarihlerinde düzenlenen organizasyonda Ezel Ecrin Eren, müsabakalarda üstün bir performans sergiledi ve spor ahlakıyla takdir topladı. Genç sporcu, hem yetenekleriyle hem de moral ve motivasyonu yüksek bir şekilde mücadele etti.

Ezel Ecrin Eren'in bu başarısında antrenörü, ailesi ve okulu Battalgazi Orhan Gazi Ortaokulu'nun büyük katkısı olduğu belirtiliyor. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ise elde edilen bu başarıdan büyük memnuniyet duyduklarını ve Eren'i ve destekçilerini tebrik ettiklerini açıkladı. Ayrıca, Malatya'nın sporculuk tarihinde önemli bir adım olarak kaydedilen bu üçüncülük sonucunun genç sporcu için gelecekte daha büyük başarıların habercisi olduğu düşünülüyor.